PREFIL DEL CANDIDAT

Sóc en Miquel Puig i Carreras, veí del carrer Serra. Tinc 46 anys, estic casat amb la Laura i som pares de la Queralt i en Biel. Treballo en una gran indústria del metall a Castellbisbal. Quan era petit vaig jugar molts anys al C.F Ullastrell, també vaig ballar molts anys a l’Esbart Dansaire d’Ullastrell i vaig ser membre de la junta del Centre de Joventut (el Centre Vell). He col·laborat amb el GATU fent un petit paper al musical Peter Pan i actualment sóc de la Colla dels Geganters. Des del 2011 sóc regidor de l’Ajuntament d’Ullastrell; des del desembre del 2016, president local del PDeCAT i, ara, candidat a l’alcaldia.

Estic molt content de poder-vos presentar l’equip de persones que conformem la candidatura que encapçalo, així com el programa electoral de Junts Per Catalunya Ullastrell.

La candidatura va més enllà del cap de llista: és un equip de persones amb inquietuds i voluntat de servei, compromeses a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes. És una llista transversal, diversa, paritària i oberta, formada en un cinquanta per cent per independents que mai abans han participat en la política local.

El programa neix de les aportacions que ens heu fet arribar els veïns d’Ullastrell durant aquests darrers mesos, a través de trobades, enquestes porta a porta, reunions i debats. Els objectius principals són treballar per millorar Ullastrell i la qualitat de vida dels veïns, recuperar l’essència de poble i evitar que es torni un poble dormitori, recuperar les tradicions i la cultura, tornar la política i el debat a l’ajuntament (les majories absolutes ho distorsionen tot), que Ullastrell sigui un sol poble (Que Ca n’Amat i La Vall sentin orgull de pertànyer a Ullastrell), posar les persones al centre d’atenció i deixar un poble millor als nostres fills.

Esperem que aquestes propostes mereixin el vostre suport i puguem treballar Junts per millorar el nostre municipi cada dia.

Junts, ho farem possible!

 

Miquel Puig
Miquel Puig | Candidat a l’alcaldia