Grup Municipal de JuntsxCat

Portaveu del grup municipal

Veí del carrer Serra. Treballa en una gran indústria del metall a Castellbisbal. Jugador de C.F Ullastrell durant molts anys i membre de l’Esbart Dansaire d’Ullastrell, també va ser membre de la junta del Centre de Joventut (el Centre Vell). Ha col·laborat amb el GATU fent un petit paper al musical Peter Pan i actualment és membre de la Colla dels Geganters. Des de l’any 2011 és regidor de l’Ajuntament d’Ullastrell; des del desembre del 2016, president local del PDeCAT i candidat a l’alcaldia de Juntsxcat a les eleccions municipals 2019.

Portaveu adjunta del grup municipal

Veïna de Can Gras. Llicenciada en traducció i interpretació d’anglès i alemany per la Universitat de Vic. Fa més de 18 anys que treballa a Azbil Telstar Technologies, actualment al departament de Qualitat i Responsable de Qualitat de Laboratori de Calibració acreditat ENAC. És Regidora a l’ajuntament des de l’any 2012. Ha sigut membre de l’Esbart dansaire d’#Ullastrell, de l’AMPA del Cucut i 4 anys a l’AMPA de la Serralavella. Actualment jugadora de l’equip de mares del C.F Ullastrell.

Regidora municipal

Veïna del carrer Avinguda Verge de Montserrat. És auxiliar administrativa, li agrada el futbol i la lectura. Actualment jugadora de l’equip de mares del C.F Ullastrell i membre de L’AMPA de l’escola Serralavella.

Regidor municipal

És veí de La Vall. Amb estudis d’Electrònica- Electricitat. Ha treballat com a Programador informàtic a Torre Mapfre. Actualment treballa a l’empresa Huayi Compressors, on també ha treballat al departament de Control de Qualitat. Veí implicat amb els veïns de La Vall com a membre de la Junta de Veïns de La Vall – Ca n’Amat.