Junts Per Fer, Junts Per Ser

Les eleccions del 14 de febrer se celebraran sota l’impacte d’una forta crisi econòmica i social a conseqüència de la pandèmia i en un escenari polític marcat per una posició dominant i asfixiant dels poders de l’Estat espanyol al llarg de tota la legislatura contra el Parlament i el Govern de Catalunya i una repressió gens dissimulada contra l’independentisme.

Per gestionar aquesta doble crisi en cal un govern fort amb persones preparades segons la seva professionalitat, vocació i experiència. Els responsables de cada conselleria han de ser especialistes en el seu àmbit.

L’estabilitat d’un país, no ha de ser la misèria en què vivim, la nostra estabilitat ha de ser el progrés. No podem donar per bones les engrunes i la distribució que ara ens pertoca o ens imposen. Per lluitar contra aquesta pandèmia, no han de ser les persones qui s’endeutin, la responsabilitat i càrregues han de caure sobre el govern, ja que la població és qui sustenta l’economia i el futur del país.

Per no tenir, no tenim ni president, aquesta és la dependència d’Espanya. O passem plana o no passem plana, però fa massa temps que estem estancats.

Uns, volen eixamplar la base, mentre seguim tenint presos polítics, exiliats i més de 3.000 represaliats i altres volen liquidar qualsevol record de l’1 d’octubre i qualsevol opció d’independència.

No és el mateix voler ser independents, que ser independents. Hem de ser-ho i el preu que ens fan pagar per desgastar-nos és tenint presos polítics i exiliats, pegar-nos per voler votar juntament amb un espoli fiscal crònic que manlleva una bona part dels recursos de Catalunya.

Junts necessitem passar plana cap a la llibertat, demostrem-ho a les urnes i triem un govern fort, de més de quatre anys, sense donar excuses o opció a què al règim del 78 torni a convocar eleccions perquè els resultats no els agrada.

El millor finançament és la independència, és el nostre objectiu i el mentrestant ha de ser el període més curt possible.

Avancem cap a la República, aquest 14 de febrer fem un pas ferm i no retrocedim, Ens volen agenollats i atemorits, que no votem, no ho podem permetre, però no valen excuses, aquest diumenge omplim les urnes d’independència, nosaltres som aquí per fer un país millor i per ser lliures. T’esperem per fer-ho junts!

Miquel Puig Carreras

Cap de llista de Junts Ullastrell

Ullastrell, 12 de febrer de 2021